ЧРД Меган Маркъл – 10 снимки, показващи начина й на живот без кралските привилегии

ЧРД Меган Маркъл – 10 снимки, показващи начина й на живот без кралските привилегии

Бихте ли искали да бъдете крал или кралица? Може би мечтаете за по-ниски титли като принц или принцеса? Може би бихте искали да чуете по свой адрес: „Ваше кралско величество!“

Много обикновени хора мечтаят да станат член на кралското семейство. Но знаят ли, че това включва не само къпането в лукс, но и изпълнението на определени задължения, които не всеки може да изпълни? Например Меган Маркъл беше много обременена от новия си статус, получен след сватбата с принц Хари. Почти никой не се съмнява, че именно тя е инициирала отказа на съпруга от кралски привилегии и това да напусне къщата на баща му. Не веднага, но кралицата одобри желанията на внука и съпругата му.

Сега принц Хари и Меган живеят като обикновени граждани, обаче, много богати обикновени граждани. Те са собственици на недвижими имоти в Канада на остров Ванкувър, Лос Анджелис, Великобритания. Сега Хари пътува с редовни самолети, носи собствена раница на раменете си. Меган е щастлива да работи с любимия си син, тя разхожда кучетата си сама. Семейството е доста щастливо от факта, че вече няма нужда да изпълняват кралски задължения, но могат да посветят това време на любимите си занимания. Снимките, които представяме на вашето внимание, говорят красноречиво за това.

Хари и Меган се държат за ръце

Младите хора изглеждаха невероятно щастливи, постоянно усмихнати и държащи се за ръце, докато разговаряха с Джанис Шарет, върховен комисар на Канада във Великобритания. Журналистите отбелязаха, че младите не се натъжават от разногласията с кралицата, затова продължават да се смеят и да се радват на живота.

Чествайки рождения ден на Маркъл, двойката показа добрата си връзка със света. Двойката обяви нежеланието си да изпълнява кралски задължения на 8 януари.

Те завършиха кратката прощална обиколка в Лондон, която включваше изпълнение на музикалния фестивал в Mountbatten. Маркъл беше спокойна и се забавлява по време на цялото събитие, на което присъстваха военни музиканти.

Посещение на наградите на фондация Endeavor в Лондон

Херцогинята на Съсекс носеше рокля на Виктория Бекъм за 1 285 долара на наградите на фондация Endeavor в Лондон. Журналистите и дизайнерите смятат, че тя е координирала тоалета си с Хари, който е избрал синя вратовръзка. Принц Хари и Меган Маркъл носеха синьо на церемонията по награждаването.

Хари, Меган, Уилям и Кейт служат в Уестминстърското абатство през март 2020 г. От всички членове на семейството, само Маркъл се усмихва малко на тази снимка. Журналистите и обществеността приемат, че останалите участници в процеса не биха могли да се усмихнат, за да не нарушат традицията и да не ядосат кралицата.

Общуване с детето

Преместването в Лос Анджелис позволи на херцогинята да прекара много време с малкия си син Арчи, който отпразнува рождения си ден през май.

Меган и Бебе Арчи четат

Маркъл и синът й Арчи се радват да прекарват много време помежду си. На тази снимка Меган чете детска книга на своето дете, наслаждавайки се на неговата спонтанност.

Тези домашни снимки показват, че липсата на „роялти“ прави живота по-лесен и спокоен. Момичето не трябва да присъства на много социални събития, където присъствието й не е толкова необходимо. Затова тя лесно може да отдели време за членовете на семейството си.

Меган се занимава с актьорско майсторство

След като се отказаха от кралските задължения, момичето и съпругът й имаха много свободно време, което не винаги прекарват безделно. Въпреки че обръщат много внимание на детето си, сега те също се занимават с творческото си развитие. Херцогинята взе решение да се върне към актьорското майсторство, с което се занимаваше преди да се омъжи. Тя говори за документален филм на Disney Plus, наречен Elephants. Меган участва в гласовата актьорска игра на този проект. Тя дари целия хонорар на благотворителна организация, посветена на опазването на дивата природа.

Заключение

Обществеността реагира по различен начин на решението на Меган Маркъл и съпруга й да се откажат от кралските привилегии и отговорности. Снимките показват, че Меган се радва на настоящия си живот. Тя с удоволствие купува интересни тоалети, отделя време за развитието на детето си. Много хора я смятат за най-позитивния човек сред всички членове на кралското семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + 17 =