Съпругата на Гордън Рамзи публикува нова снимка на сина им Оскар

Съпругата на Гордън Рамзи публикува нова снимка на сина им Оскар

Последните месеци бяха стресиращи за Гордън Рамзи, който трябваше да затвори ресторантите си заради пандемията. Но неговите лондонски заведения наскоро отвориха отново, включително Гордън Рамзи и The Narrow. А съпругата му Тана, която заедно с известния си съпруг отглежда децата на Меган, Джак, Холи, Тили (Матилда) и Оскар, междувременно публикува семейни снимки в Instagram, а една снимка особено привлече вниманието на феновете.

Наследниците на Гордън Рамзи

Тана Рамзи сподели снимка на сина си Оскар, маркирайки неговия акаунт. Между другото, наследникът на Гордън има над 250 хиляди поаледователи в Instagram. По-големите сестри Холи и Тили управляват неговата страница.

В коментарите към снимката на Оскар феновете отбелязват, че той е порастнал забележимо. Мнозина обърнаха внимание на факта, че момчето много прилича на баща си, някой дори нарече Оскар „мини-Рамзи“. Един човек се пошегува: „Това малко дете е клонинг на господин Рамзи. По характер дали е като него? “

Приликите са наистина очевидни. Междувременно готвачът и щастлив баща с много деца продължава да развива ресторантьорския си бизнес. Наскоро той разкри пред феновете, че екипът му е в процес на попълване на изцяло нова палуба на открито в лондонския ресторант Petrus в сърцето на града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five − 2 =