Aстрологична прогноза за всички знаци на зодиака за периода 17-23 август

Aстрологична прогноза за всички знаци на зодиака за периода 17-23 август

Идната седмица, според прогнозите на астролозите, ще бъде полезна за много знаци на зодиака. Някои ще имат късмет в любовта, други ще могат да увеличат финансите си. Няма да има здравословни проблеми, а някои ще имат необичайно приятни изненади и подаръци от съдбата.

Овен

Всеки Овен ще почувства копнеж за нещо ново, светло и интересно във всички области на живота, но особено в любовта. Настъпващата седмица обещава ярки, незабравими и страстни романси, които едва ли ще продължат дълго. Що се отнася до финансите, Овенът ще бъде много внимателен при харченето. Представителите на този знак ще се отнасят към различни търговски предложения с доста скептицизъм. Овенът ще бъде заинтересован да намали разходите и да спести пари по какъвто и да е начин. Може би представителите на знака ще продадат ненужни стари неща.

Телец

Телецът, който е във връзка или е женен, ще преживее период на засилени чувства. Представителите на тази зодия ще открият нещо ново, красиво и вълнуващо в своите партньори. Също така всеки Телец сам ще излъчва магнетизъм и ще бъде много привлекателен, което ще позволи на самотните представители на знака да срещнат любовта си. Телецът ще бъде изключително успешен в професионалните си дейности, които ще бъдат отбелязани от всички около тях, включително и от ръководството. Трябва да очаквате премия или някакъв друг допълнителен доход. Що се отнася до здравето, звездите предупреждават Телеца да внимава с експерименти с готвенето. През следващата седмица избягвайте екзотични ястия и необичайни храни.

Близнаци

Представителите на тази зодия са склонни да изразяват чувствата си с думи и да слушат своя партньор. Но през идната седмица материалната проява на съчувствие и любов е важна за Близнаците, те ще се нуждаят от грижи и внимание, подаръци. В сряда и четвъртък представителите на знака ще могат да разпалят огъня на вече угаснали чувства, да подновят стари, забравени отношения. В професионалните дейности звездите ще бъдат благосклонни във всички начинания. Особен късмет за онези Близнаци, които търсят нова работа.

Рак

През тази седмица самотните Раци трябва да внимават, за да не пропуснат шанса да срещнат своята сродна душа. Същите представители на знака, които вече са във връзка, не трябва да приемат недоволството на партньора присърце – това бързо ще премине. Следващата седмица за Рака, позицията на звездите, обещава промени в работната среда. Те няма да имат друг избор, освен да се адаптират към новите обстоятелства и отговорности. Затова трябва да анализирате ситуацията и да се отнасяте положително към нея. В крайна сметка новите отговорности съпътстват професионалния растеж и съответно увеличаване на доходите. По отношение на здравето звездите предупреждават за прекомерен ентусиазъм към пикантни ястия и тонизиращи напитки.

Лъв

Самочувствието на Лъва ще се засили значително тази седмица и това ще засили харизмата и привлекателността на представителите на тази зодия. Лъвовете ще се „къпят“ в вниманието на противоположния пол. Представителите на този знак ще бъдат толкова заети с личния си живот, че няма да могат да се съсредоточат върху работата. Лъвовете вероятно ще трябва да работят извънредно, за да завършят проектите си навреме. Но местоположението на звездите обещава на Лъва да вземе правилните инвестиционни решения. Що се отнася до здравето, Лъвовете ще се заредят с енергия. Това е идеалното време да започнете детокс диета или да спрете лошите си навици.

Дева

Звездите обичат Девите. Връзките с противоположния пол ще бъдат изпълнени с хармония, искреност и топлина. Самотните Деви със сигурност ще срещнат човек, на когото могат да дадат сърцето си. Девите ще могат да открият нови интересни и перспективни бизнес възможности. Представителите на знака ще могат да сключват изгодни сделки, но не трябва да забравяме, че амбицията се нуждае от известна умереност, в противен случай те рискуват да станат контрапродуктивни. Трябва да се проявява дискретност и предпазливост по отношение на здравето. Седмицата обаче е идеална за започване на нови спортни занимания или посещение на диетолог за първи път.

Везни

Седмицата ще започне хаотично за представителите на тази зодия. Опитите да промените партньора си или неговата гледна точка върху нещо може да не са успешни. Ще трябва да промените отношението си, в противен случай ситуацията ще стане твърде трудна. От друга страна, звездите обещават на Везните връщане на стара любов. В началото на седмицата представители на тази зодия ще трябва да се сблъскат с трудности в работата си. Но до сряда ситуацията ще се нормализира и Везните ще могат да намерят възможности за генериране на допълнителни приходи.

Що се отнася до здравето, звездите обещават на представителите на знака отлично здраве и отсъствие дори на леки неразположения. Везните ще се чувстват достатъчно мотивирани и заредени с енергия, за да правят каквото си поискат.

Скорпион

За Скорпионите седмицата ще започне с любов и късмет, с усещането, че наблизо има Ангел, който бди над всичко, което е важно. Близките хора ще ви изненадат с жестове на любов и признания. Скорпионите ще се чувстват необходими и обичани, което ще ги насърчи да реагират с внимание и грижа. Професионалните дейности на Скорпионите ще бъдат не само успешни, но и изключително активни. Наситеността на работните дни с различни събития ще изненада Скорпионите и ще ги мотивира да поставят нови задачи. Що се отнася до здравето, за Скорпионите е важно да контролират импулсите, да управляват енергията си, а не да губят енергия напразно. Пренавиването ще доведе до стрес, което ще се отрази негативно на професионалните резултати и може да повлияе на здравето.

Стрелец

Представителите на този знак ще започнат да се отварят към всичко ново и ще се научат да бъдат по-гъвкави в общуването. Това ще позволи на Стрелец да се срещне и опознае хора, които са напълно различни от тях. Връзките ще станат динамични и Стрелеца ще бъде доста авантюристичен в тях. На работа Стрелец ще започне седмицата с положително отношение. Прагматизмът, силата и динамичността ще ви помогнат да постигнете голям успех в бизнеса. Ако обаче поемете голям брой задачи, може да не успеете да се справите с тях. Затова представителите на знака трябва да съсредоточат цялата си енергия върху една цел, тогава те ще постигнат много. В средата на седмицата Стрелец ще почувства депресия, емоционална празнота. Но те бързо ще преминат, ако имат добра почивка.

Козирог

Любовта ще царува в живота на Козирозите тази седмица. Онези представители на знака, които все още не са срещнали своята сродна душа, определено ще я намерят. Звездите обещават на Козирозите романтични приключения, страстни романси и въплъщение на най-съкровените желания. Седмицата ще бъде изпълнена с нови начала в работата. Козирозите ще направят първите стъпки към развитието на собствен бизнес и ще получат интересно предложение за сътрудничество. До средата на седмицата ще бъде възможно да започнете печеливш съвместен бизнес с някой, който ще инвестира в съществуващите бизнес идеи на Козирозите. Възможно е да има някои здравословни проблеми. Звездите прдразполагат Козирозите в средата на седмицата към усещане за умора и апатия. Но до уикенда всичко ще премине.

Водолей

Водолеите ще се радват на стабилност и хармония във взаимоотношенията. Личният им живот ще бъде изпълнен с тихи семейни радости и щастие. Това ще вдъхнови представителите на знака и ще ги изпълни с положителни емоции и креативни идеи. Водолеят ще има напрегнати моменти на работа. Представителите на знака ще трябва да се изправят пред труден избор: да работят извънредно или да прекарват време с близки. Що се отнася до здравето, Водолеите ще се чувстват добре, въпреки че в някои дни ще се чувстват уморени.

Риби

Седмицата ще започне зле за Рибите. В личния живот трудности ще възникнат, поради подозрения в честността на партньора. Рибите ще трябва да изяснят ситуацията, в противен случай доверието ще изчезне. Самотните Риби ще се почувстват привлечени от някой, който не се интересува от връзка. На работа в първите дни Рибите ще бъдат демотивирани и няма да се стараят прекалено. Представителите на знака ще мечтаят за почивка, за някаква ваканция. До края на седмицата ситуацията няма да се промени и представителите на знака ще се концентрират върху планирането на уикенда и в личния си живот. Що се отнася до здравето, хормоналните дисбаланси и неправилното хранене ще причинят кожни проблеми: обриви, раздразнения, акне. Разбира се, това може да се избегне, като се вземе отговорен подход към ежедневното меню.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − 1 =