Една двойка обича приключенията и знае как да превърне любовта в стабилна връзка: защо Овенът и Близнаците са един за друг

Една двойка обича приключенията и знае как да превърне любовта в стабилна връзка: защо Овенът и Близнаците са един за друг

Брачните отношения до голяма степен зависят от съвместимостта на партньорите в зодиакалните знаци. Овенът е представител на знаците за огъня, затова предпочита да си избере партньор, а не да чака инициативата от другата страна. Такива са най-подходящите партньори в живота, които могат да създадат хармонична двойка с Овен.

Предпочитания на Овен

Огненият знак е много импулсивен, активен и честен в отношенията. Той е склонен да се влюби бързо и да се отегчи също толкова бързо. Но ако това се случи, тогава Овенът няма да води двойнствен живот. Освен това той веднага би признал, че се е отегчил. Или ще се държи толкова безразлично, че партньорът му сам ще го разбере. Освен това детето на огън не обича рутината и липсата на динамика. Затова винаги предпочита да вижда човек до себе си, който може постоянно да го изненадва. Следователно Овенът и Близнаците са най-съвместими, отношенията с Везни, Рак и Стрелец ще се развият добре.

С Везни

Овенът ще бъде улеснен, защото те са свикнали сами да взимат решения, а Везните имат големи проблеми в това отношение. Те с радост ще предадат отговорността на огнения партньор и ще се зарадват, че могат да бъдат в безопасност (например по отношение на финансовото им състояние, тъй като Овенът е знакът, който най-добре осигурява семейството).

С Рак

В началото връзката ще бъде стабилна, но след това Овен със своята категорична и демонстративна откровеност може да нарани Рака твърде много. Той не разбира прекомерната емоционалност и впечатлимост на представителя на Водата.

Със Стрелец

Два огнени знака веднага ще почувстват привличане един към друг. Но тогава всеки от тях може да настоява да остане на своето положение и да откаже да прави компромиси. „Искрите“ при подреждането на връзката ще бъдат такива, че пламъкът може да се превърне в пожар.

С близнаци

Това е кой е най-подходящата половинка за Овен. Децата на въздуха се отличават със своята активност, любопитство, високо ниво на интелигентност, искат да овладят огромно количество информация. Никога не им е скучно, защото имат страхотно чувство за хумор и владеят изкуството на реториката. Плюс това, Близнаците са много приключенски и находчиви настроени.

Партньорите могат да създадат страхотен тандем, който ще успее в брака и работата. Умните деца на въздуха ще могат да спрат навреме приключенския Овен. Те ще могат да създадат за него такава комфортна атмосфера във всички отношения, че никой друг зодиакален знак няма да му осигури. Затова тази двойка има всички шансове да изживее дълъг и хармоничен живот в любов и хармония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − seven =